Sériová tužka

Sériová tužka

Anotace: .

Jsem úplně obyčejná , sériová výroba.
Chci do tvé ruky, čekám tu na tebe roky.
Pak budu spokojená, výhoda pro oba.

Až mě uchopíš, až přitiskneš bříška prstů,
Na moje štíhlé tělo, co se ti odevzdalo,
snad pochopíš, že nechci zpátky na stůl.

Jsem v extázi, na vrchol mě provází,
tvoje písmena. Melodická, smyslná.
Nic mi neschází, neplatí žádné zákazy.

Kruté rychlé probuzení, jsem na holé zemi.
Prázdno v zásobníku. Nevděčný nevěrníku!
Sériové tužky plní, lacinými náplněmi.
Autor Rick, 12.05.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super námět:-))))))))))))))líbí...

21.09.2007 08:07:00 | laura3

Děkuju, děkuju :-)

13.05.2007 02:41:00 | Rick

Tak to je ovsem brutalni:-)) fakt se mi moooocinky moc libi!!! dik za to!

12.05.2007 12:01:00 | Petite Francaise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí