kdyžužtonechcividět

kdyžužtonechcividět

Anotace: ..

mam prostě
jenom
závislý myšlenky

a to mě
hrozně unavuje

nechci si
dokola přehrávat
ty svý vohraný
monology

už mě nebaví
můj pohled
na život

můj obzor
že svět
je kurva průser
Autor veronika, 12.05.2007
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí