Písničce

Písničce

Anotace: Ta tvoje včerejší "vlčí" básenka mě hodně oslovila, myslíš, že můžu být tolik smělá, abych požádala o svolení, jestli se k tobě můžu připojit???

Chtěla bych jít cestou vedle tebe,
projít nejdřív zemskou krajinou,
pak se vydat dál, až za obzor nebe,
zpívat si po toulkách výšinou.

Tahle melodie mnoho změní,
s Písničkou se radost rozdává,
duše, co v té pouti najde zalíbení,
ať se přidá, bude vítaná.

Až vrátíme se z dalekých cest zpátky
dolů na Zem se znovu podívat,
spatříme jenom lásku, usmívání,
a nikde, nikde žádný prach...
Autor Cecilka, 13.04.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí