Můj zlobivý brácha

Můj zlobivý brácha

Anotace: Ve 13ti letech...měla jsem vztek na bratra:D

Brácha mě furt otravuje
a pak všechno napravuje.
Já mu to však neodpustím,
radši si rádio pustím.

Ty jeho děsivé hry,
jsou jako ledové kry,
když na ní narazíš,
nohu si prorazíš.

Při nejlepším ničím ostrým,
musíš se stát velmi bystrým,
jinak střepy v noze,
budeš mít jak nože.

Tak to je můj zlobil brácha,
dávejte si na něj bacha!

2005
Autor ajinecka.ch, 13.05.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí