Dívka opuštěná

Dívka opuštěná

Anotace: Možná je to trochu nepochopitelné, ale smysl to má:)

Sama seděla dívka,
Z vězení právě propuštěna,
Seděla sama,
Ta dívka opuštěná.

Možná chtěla zachránit svět,
Ale žádný člověk nepochopil,
Těch pár vět,
Dokud jí zase nepolapil,
Onen zrádný květ.

Výkvět dnešní mládeže,
Propadla mu znovu,
Drogy, chlast a krádeže,
Poslední vyhození z domu,
A právě tím všechno končí a začíná, že?:)
Autor monys, 13.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to hej, končí a začína

13.05.2007 17:53:00 | Duerre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí