Střepy

Střepy

Anotace: ...mojí poezie. Nepatří to k sobě, ale přece jen je to spolu:)

Nechci už být jen holkou na provázku,
Nesmět se hýbat sama,
Chtěla bych poznávat lásku,
Co je lidem předurčena...

Není zábavné smutnou loutkou být,
Při představeních se falešně smát,
Poté zase ve skladu hnít,
A znovu dokola vesele hrát.

----------------------------------

Jsem jen poutník,
Co tápe životem,
Jsem uhasínající doutník,
Co lehne popelem.

Jsem rohožka,
K utírání bot,
Jsem oloupaná pokožka,
Po které kane pot.

-----------------------------------

Starodávná runa,
Měsíc,
A písečná duna,
V dáli hledíc,
Pořád v tebe věříc...

---
Autor monys, 13.05.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to dobré

02.07.2007 01:53:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí