Pár rad do života

Pár rad do života

Anotace: ...

Měj odvážné sny!S nimi je život mnohem zábavnější,a navíc nebudeš-li mít sny,nemá se ti co splnit a to by byla škoda.Neboj se dělat chyby,chybovat je přece lidské.Důležité je se z těch chyb poučit.Kdo nic nedělá nic nezkazí,ale taky se nic nenaučí a nevyzkouší nic nového.Měj oči otevřeny,to je ten nejlepší způsob jak objevit zajímavé lidi,myšlenky a nápady.Měj radost z obyčejných věcí,někdy si třeba jen tak vyjdi na procházku a dívej se na svět kolem sebe.Pozoruj stromy nebo nebe.To ti dá sílu.Buď přístupný k názorům lidí.Zvláště těch na první pohled odlišných.Právě oni často přináší tolik potřebný nový impuls.Ale hlavně vždy zůstaň sám sebou.
Autor Aluna, 13.05.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě to nejsou básničky-nerýmují se.Dávej to spíš do úvah

16.05.2007 12:12:00 | Arey

Děkuji za rady do života, ty se vždycky hodí.
Takže vypínám počítač a běžím obdivovat krásy přírody. Potkám tě tam venku?

13.05.2007 14:29:00 | Dany_jente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí