MODRÝ PORTUGAL

MODRÝ PORTUGAL

Anotace: Včera večer po náročných pracovních dnech mě napadaly takové myšlenky ....

Po úporném pracovním tempu je dobojováno!
Teď je mi snad trochu odpočinku přáno.
Já plna citu a lásky jsem,
toužím po TOBĚ každý den.
Miluji tě a ty to víš,
mou lásku mi svou oplácíš.
Dnes Modrý Portugal mi společnost dělá,
má mysl je zasněná i ovíněná.
Už zítra nebudu snít,
zase s tebou mohu být.
Dívat se do tvých očí,
z nichž hlava se mi točí.
Budu vnímat tvoji něžnost,
kéž by to bylo na věčnost!
Spolu jsme jedno tělo i duše,
proti naší lásce nikdo nic nezmůže!!!
Autor Dalimila, 13.04.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí