Malíř, čaroděj a básník

Malíř, čaroděj a básník

Anotace: Človíčkovi, jenž mě dokázal zcela nezištně potěšit.

Namaloval mi na rty Úsměv-obraz velkolepý
barvami milých slov
malíř, čaroděj a básník
Totenkopf.

Netušíš ani, jak zázračně ta slůvka hřejí
srdce prokřehlé, jež se zapomnělo smát,
a díky Tobě, vlídný čaroději,
nepropadám teď beznaději
a Tobě chci za to děkovat.

Ty úsměv na rtech lidem kouzlit znáš,
rozdáváš laskavost a sám nic nežádáš.

Já pro Tebe bych chtěla vykouzliti
báseň, co radostí Tvé oči rozesvítí,
však čarodějka nejsem (básnířka také ne).
A tak jen volám:

"TOTENKOPFE, DĚKUJI TI!"

a doufám, že hlas můj k Tobě dolétne.
Autor Ollie, 13.04.2005
Přečteno 554x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí