Vplížila se zadem

Vplížila se zadem

Anotace: vášeň

Vášeň
Vplížila se zadem
Jak troska,
Která z mrtvých vstala

….

Vášeň vplížila se zadem,
A povídám, ta vrávorala!

Ale fakt – jsem za ni ráda,
S vášní umyji ti záda,
Nebudu prudit kamaráda,
Že Tebe mám,
Já budu ráda!

No to jsem nečekala,
Co čas nám vzal,
Ona nám dala-

A těla naše propletená –
Cítím se jak prvně svedená –

Vrávorala, práce měla,
Aby se na mžik zabydlela –
Ale zvládla to –
A já tě chtěla-
Tak moc, až jsem oněměla.
Autor Ammazonic, 14.05.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výtečná básnička. Přečetl jsem jedním dechem. Je krásné vášni podléhat.

14.05.2007 13:06:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí