Všechno na mé hlavě

Všechno na mé hlavě

Anotace: tahle básnička je asi nic moc, ale prostě jsem se vypsala... sice to moc nepomohlo, ale aspoň něco málo...

Všechno se hrotí
padá mi na hlavu
Z poupat na mých dlaních
stala se hromádka odpadu

Všechno se sere
nic mi nevychází
Škola mě štve
už nemám vůli k žití

Doma vládne lhostejnost
někdy až tyranie
Myslela jsem, že mám lék
ten teď ale někde hnije

Je to všechno jenom ironie
polibky a sladká řeči
Z kaluže vytáhnul´s mě
pak mrštil jsi mnou do bahna

Jeden opravdový kamarád
jedna sádra na dvě zlomeniny
Tak se nedá chodit
tak se bohužel nedá žít

Posílám pusu a pozdravení
Já to už vážně neunesu
Radši uprchnu do prázdna
Autor Ishtar, 14.05.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí