Máš strach?

Máš strach?

Anotace: takové malé zamyšlení .....

strach
nepřítel duše
tváří se suše
má svůj vlastní pach

obava
vidím ji
bere mi naději
nechci ji

strach ani obavy
nejdou mi do hlavy
v kolotoči života
chci ho užít dosyta

nechte mi naději
nebo zemřu raději
bez naděje není žití
a já chci své bytí

nechci být strom na poušti
kterého vláha opouští
nechci být kamenem v řece
neutopím se přece

nechci být srdce bez citu
šroubek bez závitu
hladový u prostřeného stolu
výška co se řítí dolu

chci být jen úsměv v lidské tváři
dětské oči které šťastně září
kanárci co se v kleci sváří
jen ne život co se zmaří
Autor rozinky, 14.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ze začátku jsem si říkala - nic moc... Ale pak jsi mě přesvědčila, že máš na víc ;)

14.05.2007 20:34:00 | prostějanek

krásný! nejkrásnějí, co jsem tu četla... moc líbí :-)

14.05.2007 19:40:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí