Balada slunečnic...

Balada slunečnic...

Anotace: ...

Plátky zlaté slunečnice
povznášejí se za krásou,
stříbrý svit měsíce,
je jim sladkou spásou…

Tak nádherné až mrtvé,
myšlenky bělé bez hříchu,
kapky krve v srdci zaschlé,
na vzpomínkách pomníků….

Toužející po lásce,
Naděje ve zlatých očích,
Připoutané ke kráse,
Na druhou stranu již nepřeskočí…

Doznívající jejich píseň,
Nad světlem zapomění,
Ta smělá srdce tíseň,
Vteřiny hlasitého utrpení…
Autor Lukika, 13.04.2005
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí