Zhnijte si tu....

Zhnijte si tu....

Anotace: nedává to smysl? To nevadí, v tom je ta krása

Uvažuju nad životem,
když venku déšť si padá.
Uvázaná jsi za plotem.
Máš mě vůbec ráda?

Znáš mě jako vlastní boty,
když jsem pryč, nevíš kam jít.
Na srdci otisklé šlápoty
a už se ti nechce žít.

Zase jednou nevíš, co říct,
koukáš jen tak dokola.
Nastavuješ větru líc
a tváříš se jak mrtvola.

Nelituju tvoje děti,
že tu zhnijou zaživa.
Je to taky tvoje smetí
byl si strašnej nádiva.

Všude kolem leží bordel
mezi ním se hračky válí.
A ty přikládáš pod ten kotel,
ruka tvoje nezahálí.
Autor Maddean, 15.05.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí