Kazač

Kazač

Anotace: Neberte si to osobně

Hodně jíš?
Umřeš.
Málo spíš?
Umřeš.
Kouříš?
Umřeš.
Souložíš?
Taky umřeš.
Jednoho dne to zabalíme všichni.
Tak se neboj hodně jez a hodně pij,
a s hrdostí nakráčej před slečnu zubatou
jo myslim tu paní s lopatou.
Dík za radu? Není zač...
stejně nakonci z tebe bude sráč,
co ho neposlouchá ani vlastní svěrač.
To je ten sval, co....ale to máš vlastně jedno.
Chápeš ne?
Autor Maddean, 15.05.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta je fakt úplně výborná.. :D

15.05.2007 16:57:00 | seed.misulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí