Po schodech do nebe

Po schodech do nebe

Anotace: .......

Ve hvězdách vyčetl,proč stojí za to žít
A do malého ranečku si duši sbalil
Na cestu se vydat,za nosem jít

Pod ním peklo
Před ním schody do nebe
Kovaný řetěz,a dvěře zavřené

Zmateně zaklepe
Kdo jen mu otevře?

Zpěvěm větru nežně tu uspáván
Došel až k nebi
Však přišel nepozván

Spanilá princezna
Se jménem,bez jména
Kdysi ji miloval...a ted ji proklíná
Autor Michelll, 15.05.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí