zlej sen

zlej sen

Anotace: ..

zlej sen se mi zdál
z otroka stal se král
ještě se mi smál.
zlej sen z kteryho se probírám
den kterej k smrti proklínám.
Podleham květinám.
Zlej sen je realita
z klidu se stala kalamita
z lásky se to odečítá.
Zlej sen se mi vrací
láska se mi ztrácí.
Je to zlej sen
špatnej den.
Koluje mi krví
měkdo se mi diví..
Jak může takhle žít
ten sen zlej
jak to vůbec povolej
dát korunu poddanym
snad už si hrob postavím
Autor Šáry, 15.05.2007
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí