Gvoľby

Gvoľby

Anotace: voľby

Zlodej vraj nie je zlodej
právom na preplesk súci
zákon na mŕtvom bode
právnickí baranbuci

vydávajú za božstvo
hodné obecnej úcty
čím väčšie kmínov množstvo
kmínom guláš zahustí

predvolebný - po voľbách
tak ako zákon káže
čo ich po ľudských prosbách
muníciou mušej ráže

King Konga pobavíme
jedným šmahom nás zmetie
pod koberec tieň v dyme
gorilí.. ?? - čo to pletie?
Autor Petbab, 10.03.2012
Přečteno 564x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, gallatea, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne odráža politické dianie u nás... básnička fajn, dianie, žiaľ, smutné...

30.03.2012 11:19:16 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí