Bílý kůň

Bílý kůň

Anotace: Orwellovina

Otrok mocného pána
Nepozná příštího rána
V krabičce od sirek
Srulován papírek
Rozsudek pro kmána

Láhev hořké tekutiny
Prázdný pohled, tečou sliny
Jeden, druhý, třetí lok
Věru důležitý krok
Pro přiznání viny

Porota, soud
Lží sprostých proud
Mění činy
Ve zločiny
V rohu kruhu kout

Na bílého koně čeká již Zubatá
Slzy v očích, obličej od bláta
Oprátka kolem krku
Obětí hladových vlků
Tak totiž vládnou Prasata!
Autor Serja, 23.04.2012
Přečteno 446x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, Tanecnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo...farma zvířat je hodně děsivá...

23.04.2012 13:52:11 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí