Poselství 105

Poselství 105

Anotace: Tak jsme se zas udrželi u těch našich korýtek jen jsme lehce přestavěli koaliční nábytek

přesně v duchu běžných triků
za podpory přeběhlíků
legitimně budem vládnout
naše vláda nesmí padnout

Jen si řvěte na ulicích
nešetřete dechu v plících
i ty klidně můžeš Slávku
podporovat každou stávku

my jsme totiž stále silní
ještě k tomu neomylní
deformy jsme přichystali
abychom víc nahrabali

budeme mít kmotrů více
též lobistů na tisíce
konta naše tučnět budou
vám jen oči pro pláč zbudou

Nás se jen tak nezbavíte
Protest ani generální
vždyť to přece dobře víte
rozkrádání nezabrání
Autor Heron, 29.04.2012
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí