Stranám 2012

Stranám 2012

Anotace: Kašleme vám na billboardy v předvolebních kampaních...

v pitomostech a ve lhaní
strana stranu předhání

skučíte že prachy chybí
na léčení i důchody
objektivní prý důvody
zvyšují daní odvody

přesto zde ale miliony
vyhazujete statečně
prošustrujete zbytečně
lid škubete skutečně

Když pak někdo na ty ksichty
názor píše - občané
neskutečný čin se stane
Kriminál za to dostane
Autor Heron, 29.04.2012
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí