ODSOUZEN

ODSOUZEN

Anotace: Naše justice, stát v republice!

Trestný čin:
Pro holé lebky
nalepoval
samolepky

Jindy tak zase
ve volném čase
řidič autobusu
dle svého vkusu
ze všech sil
jen zkrášoval
politikům tváře
A tomu se smál
I za to byl
bez milosti
národu k zlosti
ze den na den
také vsazen
do žaláře
Autor RU 82, 09.05.2012
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí