Rathovina

Rathovina

Anotace: ,,,,,,

Dnes to beru hopem

Rovnou na věc, žejo

Psaní básně, refrén

Něco by to chtělo,…

Pere se to světem,

Samá korupce

Ratha nikdo nebral vážně,

Teď je rád, že má onuce,…

Autor v.hercik, 15.05.2012
Přečteno 492x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí