smutno mi je

smutno mi je

Anotace: smutno mi je když vidím kolem sebe jen zlo a závist a ptám se proč musíme ho trpět...

smutno mi je
když
vidím kolem sebe jen zlo a závist
a
ptám se proč musíme ho trpět dál
když
každý z nás by spíše o dobro a lásku stál
proto
se Vás všech dnes ptám
co s námi všemi bude dál ?
snad
nezvítězí blud a klam
který
nám je politiky dán
oni
jen chtějí slávu, moc
a
proto udělají moc amoc
i
sliby nám budouch chtít dát
že
v srdci, lásku dobro mají
a
že faleš nepoznají
nikdo
z nás nebude o ty jejich lži stát
a
proto budeme své právo do svých rukou brát
a
poženeme všechny rázným krokem
za
Davidem Rathem cvokem
který
myslel si, že je car a král
a
může všem ostatním jen brát
a
do očí každému se smát
a
takový však není jenom on
ale
i ostatní politici k tomu mají sklon

jenom hrabat a hrabat a mamon získávat

a
obyčejným lidem jen se smát
a
kdo z nás pak o ně bude stát ?
proto
vezmi do svých rokou svůj život sám
a
svoji svobodu a práva braň
i s holí v ruce
se za svá práva a svobodu bij

bude nám už jen líp a líp
Autor jiří slunce, 28.05.2012
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí