Hoďme tam zpátečku

Hoďme tam zpátečku

Novinové stránky plní krize osobností
člověk přestal vážit hodnoty
Kam zmizela pravda se svou cností,
Proč vznikají bonmoty?

Proč se oči podlévají krví
a kdekdo snídá bídu
málokdo je poctiví
a lidé ztrácí víru.

Nemohoucnost dusí duše
pohár marnosti přetéká
zákon marně v blátě kluše
když mu zločin uniká.

Výsměchy jsou v každé kauze
co nám pod kobercem smrdí
justice postavila hráze
a vše ovládají jen ti vlivní.

Rozprodaná společnost stejně jako firmy
každý si žije na svém písečku
možná jsem jediný komu je to divný,
ale radši bych tam hodil zpátečku.
Autor Ďábel sám, 02.06.2012
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu se říká realita:-((.ST.No, a co na to říci, zasloužíme si takové vládce, které tam necháváme vládnout.Jo, a odserou to později nejvíce ti mladí, právě ti, co dnes drží ůsta a je jim to dnes celé ukradené.

23.11.2012 17:21:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí