Politická hra

Politická hra

Anotace: ... hloupost bolí: AU! ... zdraví vás pan TAU ...

Jako prase u koryta dopřává rypáku,
křičí na nás politik: "Mám vás na háku!"

Ruce si myje Pilát jako za časů,
bezpáteřní a neochvějný pod tíhou trapasů.

Tato politická agrese
není jen na CZ adrese.

Obscese o slušnosti chování se už nenosí,
Prase se rohní v bahně, miluje špínu nánosy.

KDO POCHOPÍ? KDO POPROSÍ?
Hlavu ponese nad zlatými podnosy...
Autor Inge, 09.06.2012
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí