Začátek konce

Začátek konce

Anotace: ...

Naše vláda bandu volů může připomínat,
občan v naší zemi umí odpouštět i zapomínat.
občas na krabicáka jdou do klubu.
je celý plný politických pobudů.
Tam se radí jak z občana co nejvíce vymlátit,
co by jim Čech mohl ještě zaplatit.
Čechy chtějí systematicky rozkládat,
nikdo nám už nechce pomáhat.
vínem to začalo budem se soužit,
tej bandě volů jak ovce sloužit.
Autor mr.cool, 13.06.2012
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí