politik Bárta

politik Bárta

Anotace: 15.04.2012 nová báseň báseň číslo 22: jmenuji se Bárta

jmenuji se Bárta
a
jsem skvělý mladý muž

který chce celému národu zahrát tuš

o tom

že jen láska, cit a pohoda
je smyslem mého konání pro blaho celého českého národa

a proto jsem šel do politiky bojovat s VV
v pevném šiku
všichni jako jeden muž

blaho nárada jsem dokázal skoro získat už
než
Nečas s Kalouskem
a jejich parta

našli v poslankyni Kočí zalíbení
a
přes její malou pipinu
přistřihli mi moji ofinu
a
já zůstal v boji jen sám a sám
a
proto v Plzeňské kraji se musím hejtmanem teď stát
abych svému plzeňskému lidu

přinesl to co by chtěl ze života mít

a to blahobyt a na kradení jenom klid
Autor jiří slunce, 14.06.2012
Přečteno 505x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí