jmenuji se Kalousek

jmenuji se Kalousek

Anotace: co se děje v politice u nás

jmenuji se Kalousek
a před ústa si neberu žádný ubrousek

radší dám si panáka
a opile se koukám na ptáka

a to na modrého ptáka,který se mnou ve vládě je
a který si se mnou s chutí notuje

že není nutné slušný být
protože stačí jen v rukou moc ve sněmovně mít

a pak můžeme si dělat s národem
jen to co já budu chtít sám


a proto
lidem klidně zvednu daně, poplatky
protože já si v klidu beru úplatky

já totiž mocného kamaráda pana Hávu mám
a díky jemu si své nelegálně získané peníze užívám

a na to jak zblbnout lidi svůj plán mám
když z lidí udělám jen štvance
kteří aby mohli alespoň skromně žít
budou muset jenom bídu dřít

a už nebudou mít chuť,ani šanci
sledovat co dělám já

a já si své prebendy budu v klidu i nadále brát
peněz už mám dosyta a bude ze mne nejbohatší penzista
který sice tvrdá játra od chlastu má
ale bohatství si užívá
Autor jiří slunce, 13.07.2012
Přečteno 650x
Tipy 2
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí