Václave, Santo, Vládo..

Václave, Santo, Vládo..

Anotace: ..jak jistě všichni víte..

Jak jistě víš,
vládo naše milá
chceme ať vymizíš,
chceme abys shnila.

Když kouknu ven,
vidím jen peníze,
je to jak zlý sen,
kde jen bráti lze.

Lidé chtějí umírat.
než platit za nemoci,
lidé chtějí se smát
než pracovat dopůlnoci.

A tak milá vládo,
jak jistě víš,
jsme ovcí stádo,
které brzy uvidíš...
Autor Tvůj kamarád Kodein, 27.08.2012
Přečteno 546x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ovce bude vždy ovce...ovce je poslušná a násladuje hlas svého pastýře...

03.12.2012 13:43:35 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí