Země Česká

Země Česká

Anotace: Země hezká,doba těžká

Co se to děje?
kam naše zem spěje?
Hlava státu poslušnou loutkou jest,
když neposlechne,nemine ho trest
Vítej v demokratické zemi,
I když tomu tak není.
Vyjádři svůj nesouhlas a do kolen jdeš,
pro mocipány jsi pouhopouhá veš.
Oni hrají si na bohy,
mají imunitu a další výhody.
Spravedlnost jak Esmeralda slepá,
poctivým lidem na rameno klepá.
Politici chtějí víc,mají málo,
a nám aby se o jejich platu zdálo.
Nechceš-li sedět,
měl bys občane vědět.
Že daně musíš platit,
aby se politik mohl šatit.
Autor Jacob P. Verlaine, 13.09.2012
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí