VOLIT - NEVOLIT

VOLIT - NEVOLIT

Anotace: K volbám podotknutí kmeta, co poznal mnohé ze světa

Volit nebo nevolit
Národ, aby měl klid
přes nevoli jde volit
Když splní daný slib
můžeme se mít i líp
U prázdné stodoly
slibovali hory doly
Kdo nemůže být odvolán
chová se jak feudální pán
Politici jsou ostří hoši
často až s kůží hroší
Co jim vše projde
často bez trestu
za to všichni jiní
úpí déle v arestu
Nemají žádné jiné vize
vše dělají pro peníze
čekají jen na provize
Při rozhodování, páni
nikdo nemá ani zdání
jak dobře ti se mají
Za nic neodpovídají!
A co nadělají chyb!
Fakt, nešlo by to líp?
Ještě jedna hláška
Co proklamovaná láska
vyřčená celému národu
voličům, prostým lidem?
Skončí tištěným slibem
v dosti velkém nákladu
Autor RU 82, 20.09.2012
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí