KOHO VOLIT ?

KOHO VOLIT ?

Anotace: VOX POPULI = hlas lidu = marné volání

Přetěžké to rozhodnutí
Skryté zloděje tuneláře
hrobaře chronické lháře
Změnit se nic je nenutí

Všichni mají tak milou tvář
kolem hlavy snad svatozář
Slibování to se rychle zhatí
k voličům se chovají jak kati

Snad všichni politici zlatí
hlavně že se sami obohatí
Je to marnost nad marnost
hledat u nich jen mravnost
Autor RU 82, 23.09.2012
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí