JAK VOLIT?

JAK VOLIT?

Anotace: Jak tvrdil i Jaroslav Hašek. "Vždycky jsou dvě možnosti!"

Každý by měl volit
Já vím Ale koho?
Kdo vůbec nevolí
škodí nejvíc sobě
ale i svému okolí
Nemá pak právo
do ničeho mluvit
Což je jasně dáno
Ale také tím má
jak se říká „popiči“
Vše už i za něj
rozhodnou voliči

Druhá možnost
Je tu návod na dálku
Vhoď ale …
jen prázdnou obálku
Tak nikoho nezvolíš
tím si buď zcela jist
A stranám to nepřenese
ať se země třeba třese
obvyklý finanční zisk
Autor RU 82, 05.10.2012
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí