Akrostichy 16. října

Akrostichy 16. října

Anotace: ***

Hory zásluh v rejstříku
Adorace, přecenění
Vykvetlá rez na dříku
Epigoni odměnění
Lež i pravda v hadříku
            Svědci klakou obvinění
 
 
 
Koncentrace sebevíry
Listování svými spisy
Ani drobný náznak míry
Umíněné kompromisy
Specifické suvenýry,
            nekončící dluhopisy
 
Autor vkl, 16.10.2012
Přečteno 470x
Tipy 8
Poslední tipující: Do Ga, Vycházka, poeta, Liduška, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trapná agitka a ta tučná písmenka z nás umělců dělají pitomce!
Za komunistů toto nebylo, každej pracoval a měli jsme se jo doře!

16.10.2012 11:54:02 | tenflipskáj dysfunkt

Trefná Inteligentní Poesie;)

16.10.2012 10:36:17 | Písnička...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí