Indiánci

Indiánci

Anotace: Menší propaganda. :-D

Indiánci ovládli nám sever Čech!
Píše zpráva v novinách.
Pojem totalita, STB, jsou zaprášená jména.

Makat budeš dnem i nocí,
stejně jako dnes.
Ještě musíš říct: Práci čest!

Nápady tvé jsou společné,
za což ti děkujem.

No moment!
Za děkujem přece nekupujem.

Máš-li koule vystoupit z davu,
veřejně se přihlas a vol TOPku.

A když už se o politiku nezajmáš, nezoufej.
Stačí hodit hlas jako každej frajer.
Autor Hantec, 22.10.2012
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí