17 listopad

17 listopad

Anotace: co bylo a co bude ?

V listopadu přišla nová doba , říká se jí sametová

V očích lidí ohýnky radosti plály a všichni  lidé se na sebe smáli

Pak však přišel nový čas ,který zklamal mnoho z nás

 

přišla nová politická elita a naděje prostých lidí šly do žita

Slibovali hory doly, ale z lidí dělali jen voly

 

Slibovali že si  budem  dobře žít,

ale z toho co dělají  musí každý kocovinu mít

 

ať jsi levičák,  pravičák či  marxista

musíš z toho co se děje v šoku být

protože to co vláda činí nelze pochopit

 

proto až zas přijde nový čas, kdy lidé

vezmou do svých rukou osud svůj

nedovol,aby zase vládli lidské zrůdy

které  jenom kradou,lžou

a na plnění svých slibů se vykašlou

 

Islandská    je správná cesta

kdy lidé vládnou sami sobě

a

to nabízí se i tobě

jenom nesmíš zůstat stát

ale na cestu změny se dát

Autor jiří slunce, 04.11.2012
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné je to - a s vyhlídkami do budoucna což mnohým básním, které jsou pouze kritické, chybí.
Přijde čas! :-)

11.01.2013 00:09:57 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

2. sloka - fajná. :-)

04.12.2012 00:36:51 | muchomůrka bílá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí