17.listopad 2012

17.listopad 2012

Anotace: Jak můžeš chtít změnit společnost, když nezměníš ani svoje myšlení?!

Jsem dojat a jde mi mráz po těle.
Fur cítím ještště trochu eufórie.
Prý stejně všechno bylo jinak
a všeljak se tu žije.

Lidé chtěj další revoluci.
Radši bych volil společenskou evoluci.
Kde čest a morálka jsou brány vážně.
Však politickej bulšit vzbuzuje zlé vášně.

Ať deset miliónů duší začne samo u sebe.
Všichni jenom nadávaj a chtějí cestu do nebe.
Divně se to vyvrbilo v naší zemi hezké.
však změnit sám sebe, to je věru těžké.
Autor ZENITZERO666, 17.11.2012
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Do Ga, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí