Náš lid, jsa zmaten , neví, co chce

Náš lid, jsa zmaten , neví, co chce

Náš lid - jsa zmaten - neví, co chce..

 

Ještě v listopadu

tuhle zrůdnou vládu

od úterka do úterka

proháněl by holí,

 

- pak si stejně Schwarzenberga

prezidentem zvolí!

 

 

Ani v jistých krajích

od severu na jih

pro samé petiční listy

nevládne se lehce:

 

lid si zvolil komunisty

- a teď je zas nechce!

 

 

Autor LVCIVS VINICIVS TORQVATVS, 18.01.2013
Přečteno 552x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Wor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co vlastně chce...? Kdo to dnes ví?

07.02.2013 11:41:21 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

on to ví ale je z toho zmaten...

07.02.2013 07:28:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí