Hloupost

Hloupost

Anotace: O tom,že se snad rozum jednou vrátí.

Hloupost je nekonečná a její stopa věčná
vede do beznaděje - co se to kolem děje?
Skrytá za každým rohem,rozumu dává zbohem
než ten se zpátky vrátí - chraňte nás všichni svatí

Jó to se tak někdy stává-když moudřejší ustoupí
že hloupost si korunu dává-a na trůn nastoupí
Jak jen se hloupost vymítá-kdopak nám prozradí
jen ať se potvorá zmítá-v té řece v podhradí

Hloupost je nekonečná a její stopa věčná
vede do zapomění - snad se to jednou změní.
Zas rozum sem se vrátí,pak pomáhej vám svatí
levá či pravá strana - blbosti zvoní hrana
Autor Fonlord, 20.01.2013
Přečteno 759x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcone, Inna M., ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí