Bezohledně

Bezohledně

Anotace: http://aktualne.centrum.cz/prezidentske-volby/clanek.phtml?id=769203

 

 

Znával jsem Miloše

byl vždycky bez groše

a míval plány

 

pak měnil strany

a taky známé

a co se zláme

stejné už není

 

a co se cení

dřív bylo směšné

vše vadí, lež ne

a další, třetí

 

čas rychle letí

a vše je jiné

špína se line

bonmot a zase

jen doba hla se

a nadhled chátrá

 

citáty spatra

hozené stádu

poselství z Hradu

zas budou za trest

 

a někam zalézt

nebude snadné

 

a zem nám chladne

ze rvačky o hlas

co je to pro nás

pár lživých frází

 

všichni jsou nazí

když jim jde o moc

a těžká pomoc

komu moc voní

i stádu koní

velí jen jeden

 

kde končí leden

začíná úmor

 

 

 

Autor vkl, 22.01.2013
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Do Ga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí