Politikovo (s)vědomí

Politikovo (s)vědomí

Anotace: Těžko říct, jestli má český politik nějaké svědomí...

Zákony jsou na mě krátké,
já jsem volen vůlí lidu.
A jejich ruce prázdné,
nechají mě v klidu.

Čtyři roky jim pak budu,
na hlavy pěkně srát.
A při volbách naslibuji,
co jim stejně nechci dát.

Když se pak v ulicích,
sejdou horké hlavy.
Televize to zamlčí,
to pro ně nejsou zprávy.

Sice budu muset,
trošku pustit žilou.
Na daních si to vyberu,
ještě větší silou.

A když zase demonstrace,
v ulicích se objeví.
Obětujeme jim poslance,
to je trochu uklidní.

Není nad to mít své stádo,
kterým stačí tak málo dát.
A než budu mít nahrabáno,
na Boha si můžu hrát.
Autor Theseus, 31.01.2013
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí