Přelom

Přelom

Anotace: ...

 

 

Bolševické kádry

samé rudé hadry

všechno šlape stejně

v jednom velkém hejně

 

a pak přišly zvěsti

z centra na předměstí

že nastává Změna

 

jen pár věrných sténá

jinak všechno jásá

Češi jedna rasa!

vinu nechme vinou!

 

časy krásně plynou

a kádr se směje

začly výprodeje!

podniků a firem

v celém kraji širém

zaváděcí slevy

 

a kdo nebyl levý

politicky leda

hlásil na souseda

a bral za to svoje

za třídního boje

kapitálem mával

 

u výdeje nával

agenti a kádry

samé drahé hadry

zprivátnějí státní

 

rudá rychle zmatní

do jinačích barev

dříve šli až na krev

teď jim stačí prachy

 

 

 

 

Autor vkl, 22.02.2013
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Inna M., poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí