Odcházení 2003, 2013

Odcházení 2003, 2013

Anotace: ...

 

 

Jak je těžké odcházet…

všechno spěje k večeru

vlečeš tělo po Praze

duše kdesi v éteru

 

a ta rána bez cíle

konec všeho napětí

včera jsi byl při síle

dnes jen hra či paměti

 

ještě pomník na Letné

nebo aspoň v parku

kde si duše záletné

dělaj další čárku

 

holubi tě potřísní

psi tě rádi vidí

dávno bude po tísni

tvé i jiných lidí

 

 

 

 

Autor vkl, 08.04.2013
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné

08.04.2013 18:09:08 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí