Bůh má jednu tvář

Bůh má jednu tvář

Anotace: ......

Prolití krve
V zápase pro lepší žití
Možná jsou loutky
Ve válce občanů
Bratr zas bratra
Po hlavě mydlí
Pryč jsou doby
Kdy spolu čutali do balónu
Bůh má jen jednu tvář
Ukáže jí záhy
Kol hlavy Syna Jeho svatozář
A v té vojně ?
Zatím máry !
Rádoby mocní konšelé
Otáčí naším bytím
Pravda dobude Svět
Ne , že ne !

Pomyje zbudou sviním….
Autor v.hercik, 23.02.2014
Přečteno 422x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí