Učitelé

Učitelé

Anotace: zase jedna ze stredni

Sbírka: Plody střední školy

Moudrosti učily se předci naši
učitelé světa znalí, protřelí a vychytralí
však dnes jen sračky hrnou do hlavy naši
Dnes je úča povolání pro póvl se svědčí
a žáci dnes neznali světa nenávistní
učeni jsou člověkem zlomeným

kde dříve vládla moudrost
Dnes uchytí se schopnost

Kde dříve vědomosti vládli
Dnes přenost blbosti dají

Všichni se ptají jen po jménech a datech
Nikoho pak nezajímá příběh na blatech
Autor Regie Freak, 25.02.2014
Přečteno 535x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí