Sametová revoluce

Sametová revoluce

Anotace: ...

Listopad- Sametová revoluce ,
o krásné slova tehdy nebyla nouze .
Hlásal se mír a svoboda ,
lepší časy národa .

Zbraně byli klíče a prapory ,
nimy totiž vyřešíš všechny rozpory .
S puškami se nic dnes nedělá ,
má to být revoluce veselá .

Komunistovi se nesmí nic stát !
Kdo by nám vládl pak ?
"Otevřou se hranice!"
- o tom mluvilo se nejvíce .

Vzniknou nové partaje ,
začnou turnaje.
O vládu , moc a peníze ,
zlatem budou devize .

Úplatky létají ze stolu na stůl ,
ber taky ! Nebuď vůl !
Tunelování je dnes módní ,
hlavně , že jsme svobodní .

Rozprodáme vlastní dům ,
však je to na peníze úl .
Ať se o budoucnost starají jiní .
Přenecháme našim dětem režii .

20 let od revoluce ,
řešíme stále církevní restituce .
Kradlo , krade a bude se tu krást ,
rozkradená je už naše vlast .

Politika u píva viní ,
lidi jsme tu ale stejní ,
nahoře i dole .
Při další revoluci raději vezmem
hole .
Autor Kubský P., 21.04.2014
Přečteno 695x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí