Bohemia

Bohemia

Anotace: ...

Otázka to životní,
o co vlastně hraješ.
Je vzdělání prvotní,
nebo jako většina
peníze nakradeš ?

Snaha už je dávno tabu,
korupce a drzost to se cení
z toho národ pění !
Pokud nekdo najde vadu,
uklidí ho do vězení.

Avšak stále jsou tu tací,
co poctivou práci maji.
Ti bohužel jako ptáci,
Do lepších krajů odlétají.

Můžeme jen sledovat,
jak náš domov zvolna padá.
Paradoxně jeden Slovák,
nám to tady dopořádku dává.
Autor JosephZ, 19.02.2015
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí