Politik v ČR

Politik v ČR

Anotace: autor zde poukazuje na život našich politiků a asi na největší známou hrubku prezidenta Václava Klause.

Chci být politikem v České republice.
Vydělal bych si za pár mega za rok,
do práce bych nemusel nikdy více.
Každej by sledoval můj krok.

Nosil bych hadry za tácy.
Žádný šmejdy za korunu,
z lidí bych si dělal legraci.
Můj plat by dělal ze státní kasy rujnu.
a běda tomu kdo by mi udělal nějakou ujmu.

Za půltíkem bych stál,tvářil bych se vážně.
O sračkách bych mlel,rozvazoval své vášně.
a že tam podle Ratha sedí pár vožralejch?
Tak já taky abych si štrejch. :)

Uplácel bych na Totata,
brácho špatně,zavřel si vrata.
Mafiáni z Ruska už sem táhnou,
po lázních hned šáhnou.

a k závěru kariéry bych byl prezidentem republiky,
nechvalně jako o zloději by o mě psali cizí rubriky.
amnestii bych dal 6000 lidem.A´t se to někomu nelíbí.
Já bych byl si žil klidem.
Autor Johnny 96, 25.08.2015
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí