Volební kolo

Volební kolo

Anotace: Volby jdou ruku v ruce s koblihami.

Mám autistické rysy.
Asi.
Nějaký stupeň už to bude.
Jak asi?

Dřív se za lístek dávalo kilo,
dnes jen koblihy.
Řekněme, že ale s marmeládou!

Za červenou slast stojí za to lístek
do urny vhodit.
Alespoň mám ten pocit.

Už nemám ty rysy.
Peněženka je prázdná.
Jdu na náměstí.
Kde jen jsou koblihy mizerný?

S cukrem i bez.

Stojím na náměstí.
Kolemjdoucí se nezastaví.
Dělám, že čtu.
Možná.

Ta lež dala se přehlédnout?

Ach!

(Ne)stojím na náměstí.

Ale stojím.

A bez rysů. Bez charakteru.


Bez marmelády.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 25.04.2016
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí